Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis rămâne singur: În timp ce președintele României tace, încă un premier din UE speră că până în vară va fi pus în practică paşaportul de vaccinare

mediafax.ro
pașaport digital COVID-19

În timp ce Klaus Iohannis nu abordează cea mai importantă temă preluată de liderii europeni, încă un șef de guvern vorbește despre pașaportul de vaccinare.

Premierul portughez Antonio Costa, a cărui ţară asigură în prezent preşedinţia Consiliului UE, şi-a exprimat vineri speranţa că până în vara acestui an va fi pus în practică paşaportul de vaccinare anti-COVID-19, ceea ce le-ar permite oamenilor să călătorească liber dacă fac dovada că s-au vaccinat, transmite Reuters.

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

''Suntem apărătorii unei măsuri la nivel european şi cu acest obiectiv lucrăm, în calitate de preşedinte (al Consiliului UE), cu Comisia Europeană. Speranţa pe care o avem cu toţi este ca până în vară să fie posibil ca acest document să existe'', a spus Costa, după o videoconferinţă cu liderii celorlalte state UE, desfăşurat joi şi vineri, scrie agerpres.ro.

Confruntaţi cu o pandemie care a cauzat moartea a peste 900.000 de persoane în Europa şi a aruncat continentul în cea mai gravă recesiune economică din perioada postbelică, liderii ţărilor UE au convenit să lucreze împreună cu privire la certificatele de vaccinare împotriva COVID-19.

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.