Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis recunoaște că Viorica Dăncilă este în turul 2: 'Războiul cu PSD nu s-a încheiat'

Klaus Iohannis, cotat de exit-pollul CURS - AVANGARDE pe primul loc în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, a afirmat, la ora 21.00, că rezultatul votului arată că românii au învins PSD.

” Dragi român, victorie! Am reuşit să învingem PSD mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD şi acest lucru înseamnă pentru România un pas enorm. Rezultatele oficiale vor veni mâine. Milioane de români au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală și pentru a continua procesul important de schimbare în bine a României.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Am crezut mereu în români, iar participarea lor din aceste zile este un lucru bun pentru democrație. Le mulțumesc liberalilor și votanților de drepta.

Am făcut un pas mare ca PSD să nu mai țină România prizonieră în trecut. Nu e pasul decisiv. Mai este de lucru. Acești ani au fost ani de luptă și de rezistență. Războiul cu PSD nu s-a încheiat.

Dacă nu ne-am fi opus, PSD destructura tot ce am construit: stat de drept, calea europeană, parteneriate strategice. Cu PSD, România s-ar fi întors în anii 90, poate nici nu am fi avut alegeri.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.