Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, REFUZAT la Iaşi. Insistenţele consilierilor nu au dat roade (surse)

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis lansare carte

Klaus Iohannis se va afla sâmbătă, 11 mai, la Iaşi, unde va participa la mitingul electoral al PNL. Cu această ocazie, preşedintele ar fi dorit să-şi lanseze cel mai nou volum, "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", însă a fost refuzat, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis declanşează ofensiva electorală: Preşedintele face un adevărat turneu prin ţară înainte de referendum

O solicitare scrisă pentru ca universitatea condusă de Tudorel Toader să găzduiască lansarea cărţii lui Klaus Iohannis a venit de la Editura Curtea Veche. Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" a transmis că această perioadă este una încărcată de evenimente care nu pot fi reprogramate.

Demersul editurii a fost sprijinit de solicitări telefonice similare, formulate de doi dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis. Nici aceste solicitări nu au primit un răspuns pozitiv, astfel că Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi nu va găzdui lansarea celei de-a treia cărţi semnate de preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a lansat miercuri, la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, volumul "EU.RO. Un dialog deschis despre Europa". Cartea a fost publicată de Editura Curtea Veche Publishing. Potrivit editurii, volumul este un "ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar".

Volumul, care este cea de a treia carte scrisă de Klaus Iohannis, costă 59 de lei. Prima carte scrisă de şeful statului - "Pas cu pas" - a fost publicată în 2014. Cea de a doua, intitulată "Primul pas", a apărut în anul 2015.

CITESTE SI: Semnale de ALARMĂ transmise de organism: Indicii că eşti aproape de diabet .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.