Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, replică la afirmațiile lui Mugur Isărescu: probabil în parc la ei sunt mai mulți tei și se bea ceai mai mult/Video

iohannis

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu le recomandă românilor să abordeze cu calm explozia prețurilor. Isărescu spune că românii trebuie să se calmeze, iar mesajele publice trebuie să fie și ele mai moderate. Isărescu recomandă și un cunoscut remediu românesc pentru nervi, ceaiul de tei.

Citește și: Video - Mugur Isărescu sfătuiește românii să bea un ceai de tei, să nu mai fie isterizați de explozia inflației

Referitor la această afirmație, Klaus Iohannis a spus că în parcul de la Banca Națională sunt mai mulți tei și de aceea se bea mai mult ceai de acest tip.

”Mă rog, probabil acolo sunt mai mulți tei în parc și de aceea se bea mai mult. Toată lumea va resimți efectele inflației și este evident că trebuie să fim mai atenți la ce cheltuim, cât cheltuim. Guvernul lucrează la anumite scheme de compensare la pensii, la salarii. Trebuie să fim conștienți că acest război va produce mai multe crize și trebuie să fim atenți ce și cât cheltuim”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.