Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: România trebuie să fie pregătită pentru valul 4

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la ceremonia de decorare a unor medici și asistenți medicali, că România trebuie să fie pregătită pentru un nou val al pandemiei și i-a îndemnat pe cetățeni să se vaccineze.

„Pandemia nu s-a încheiat. Vedem în multe țări o intensificare, așa-numitul val patru, și România trebuie să fie la rândul ei pregătită pentru a-i face față. Cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie rămâne vaccinarea și îi îndemn pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să meargă cu încredere să se vaccineze, pentru că efectele benefice de protejare împotriva COVID-19 sunt certe și demonstrate. Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie, cu responsabilitate, la încheierea acestei grave crize sanitare.

O criză este un test de unitate. Lupta împotriva acestui virus agresiv ne-a pus și în fața unei alte lupte, cea cu dezinformarea, cu stigmatizarea, din păcate, inclusiv a personalului medical. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false este tocmai acela de a slăbi solidaritatea națiunii noastre. Să nu le permitem să facă așa ceva!”, a spus șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.