Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis rupe tăcerea în plin scandal în Justiţie: 'Mă gândesc la referendum'/ Guvernul, o soluţie

Ultima Ora breaking news

Preşedintele Klaus Iohannis se gândeşte la varianta unui referendum pentru justiţie, în contextul schimbărilor legislative din acest domeniu. Şeful statului este de părere de social-democraţii au intrat în panică, motiv pentru care schimbă legile în viteză.

"Avem de-a face cu un parlamentarism de avarie si se actioneaza cu bulibaseala. Voi raspunde la chestiunea cu legile justitiei. Nu ma astept la o criza politica, dar sigur nu va fi linste anul viitor pentru ca taberele sunt prea indepartate una de alta. Sper ca actionam ca de centenar", a afirmat preşedintele la o întâlnire cu jurnaliştii.

Intrebat de ce se grabesc parlamentarii, preşedintele a afirmat că acestia "au intrat in panica si de aici graba, pentru ca a trecut un an de la alegeri si cei din spate nu au vazut nimic". Mai mult, Iohannis este de părere că se urmăreşte controlul politic al procurorilor.

"Am spus ce aveam de spus, nu ma schimb, dar voi vorbi la sfarsit", a mai afirmat Iohannis despre legile din domeniul justiţiei.

Preşedintele a afirmat că se gandeste la organizarea unui referendum si va aplica acesta solutie cand va fi cazul. Mai mult, Iohannis vede va posibilă soluţie şi o prorogare a intrării în vigoare a noilor legi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.