Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis s-a dezlănțuit împotriva PSD:`Diletanții din PSD au vrut să pună mâna pe marile sisteme; Poliția și Jandarmeria să fie reformate`

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a trasat noului ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, prioritatea în vederea reformării insituției prin eliminarea „incompetenților” și a „pilelor” astfel încât siguranța cetățeanului să fie asigurată. În acest sens, șeful statului a atacat PSD prin faptul că „ a instituit un control politic” la MAI.

 

„Siguranța cetățeanului este o sarcină dificilă mai ales după o perioadă tulbure la MAI. S-a terminat aseară guvernarea PSD eșuată. Diletanții PSD- iști și oameni care nu au văzut decât interesul proriu și de partid au vrut sa puna mâna pe marile sisteme. Acele 3 guverne eșuate PSD au încercat să înșurubeze prietenii, neamurile, în cele mai importante poziții în stat.

Acest lucru a fost ce am văzut cu toții. Poliția,  jandarmeria, Departamentul pentru situații de urgență au fost sub un atac public constant si asta pentru ca ați fost obligati să aveți persoane care nu aveau ce cautau acolo. Vi s au impus abordari care nu aveau legătura cu etica profesională. A fost instituit un control politic acolo unde trebuia sa fie instituiți profesionaliști.

Dl ministru, dați o șansă Poliției Române, Jandarmeriei, să-și recapete demnitarea în fața românilor. Reabilitați-vă in ochii românilor. Si asigurati siguranța cetățeanului. Eliminati incometenții, pilele, care au ajuns în diferite structuri de comandă. Aveti mult, dl ministru, va urez mult, mult succes!”, a spus Klaus Iohannis către noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.