Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis se cataloghează `un fel de pompier atomic`, după criticile aduse de Dan Barna

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a răspuns, vineri, afirmațiilor liderului USR Dan Barna, care l-a catalogat ca fiind "un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea", precizând că a fost, de fapt, "un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România".

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că dacă nu ar fi fost el președinte, PSD ar fi reușit să distrugă justiția din România și să acapareze țara, ca răspuns la criticile aduse de președintele USR Dan Barna. Președintele a mai spus că a fost și va fi în continuare foarte prezent.

"Un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România. Se poate clasifica și așa. Cred că am fost foarte prezent și voi fi foarte prezent. Fără mine PSD ar fi reușit să distrugă justiția din România, ar fi reușit să acapareze întreaga Românie și ar fi fost o catastrofă pentru multe generații"

Reacția lui Klaus Iohannis vine după ce liderul USR Dan Barna l-a criticat, vineri, spunând despre acesta că a fost "un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea". Liderul USR a mai spus că dacă președintele Iohannis ar fi fost un "gospodar mai atent și diligent", nu se ajungea în astfel de situații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.