Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis se spală pe mâini şi cere voturi: 'Majoritatea pesedistă' este de vină că reformele în sănătate au întârziat/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis PNL

Klaus Iohannis cere voturi pentru PNL după tragedia de la Piatra Neamţ, afirmând că doar cu un Parlament şi un Guvern controlate de PNL va putea să se implice total pentru reformarea sănătăţii. Întrebat de ce nu s-a implicat până acum, Iohannis a dat vina pe "majoritatea pesedistă".

"Argumentaţia, dacă îmi permiteţi, este foarte simplă: atunci când vom avea o nouă majoriate care se va forma după alegeri în jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi putea implica personal în modernizarea sistemului de sănătate. Acest lucru pot să îl promit", a declarat Iohannis.

Întrebat de ce nu s-a implicat în ultimul an, când România a fost condusă de un Guvern PNL, Klaus Iohannis a răspuns: "Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie parlamentară care a tras frâna de mână. Această majoritate pesedistă care şi-a schimbat haina, dar năravul nu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.