Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis se teme că pierde turul doi al prezidențialelor: 'PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis lideri PNL

Klaus Iohannis le cere românilor să meargă la votul din turul 2 al alegerilor prezidențiale și se teme că episodul din decembrie 2016, de la parlamentare, s-ar putea repeta. Atunci, PSD a câștigat cu 46% numărul de mandate în Parlament.

”Facem primele analize. Legislația privind votul în Diaspora a fost foarte importantă, a ordonat și a înlesnit semnificativ votul în Diaspora. Nu s-a mai stat la coadă, nu s-a mai pierdut vremea la secțiile de votare. Le mulțumesc pentru participarea masivă, un număr record.

Citește și: Dan Barna, îndemn pentru susținătorii săi: Vom recomandata să îl voteze pe Klaus Iohannis

PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență când e vorba de PSD. Nu să ne temem, ci să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus PSD la putere și am avut nevoie de 3 ani până când i-am înlăturat de la butoanele puterii. PSD a vrut să subjuge întreg statul român.”, a declarat Klaus Iohannis la sediul PSD, unde are loc o analiză a primului tur al prezidențialelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.