Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis și miniștrii PNL dau un semnal important: participă la o campanie împădurire

sursa FOTO: Inquam
iohannis planteaza

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la debutul campaniei de împădurire ”Românii plantează: O pădure cât o ţară”, evenimentul având loc în judeţul Dâmboviţa. Vor mai lua parte ministrul Mediului, Costel Alexe, dar şi premierul interimar, Ludovic Orban, şi prim-ministrul desemnat, Florin Cîţu. În cadrul campaniei, peste 2.500 de păduri vor fi plantate ”de la zero”, iar în 7.000 se vor face completări.

Citește și: Tusk, ofertă INCENDIARĂ pentru Iohannis: 'I-am propus să fie preşedintele Consiliului European, a REFUZAT'

Potrivit Ministerului Mediului, ministrul Costel Alexe, împreună cu preşedintele  Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi premierul desemnat Florin Cîţu participă, vineri, la evenimentul de lansare a celei mai mari campanii de împădurire din ultimul deceniu - ”Românii plantează: O pădure cât o ţară”.

Startul campaniei va avea loc la Ulieşti, judeţul Dâmboviţa, începând cu ora 12.00, în prezenţa a zeci de voluntari, reprezentanţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor- Romsilva, precum şi autorităţi locale.

Campania ”Românii plantează: O pădure cât o ţară” are deja deschise peste 13.000 de şantiere de împădurire, dispuse la nivel naţional, în toate judeţele ţării.

”Precizăm că în cadrul celei mai mari campanii de împădurire din ultimul deceniu vor fi plantate peste 2.500 de păduri de la ZERO, completate alte completate alte 7.000 de păduri tinere, şi împădurite circa 1.000 hectare de terenuri degradate”, a transmis Ministerul Mediului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.