Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, TOCAT din PSD după ce a lipsit la ULTIMELE ședințe solemne din Parlament: Nesimțitul de la Cotroceni face iar preș din Constituție

Inquam Photos / George Calin
iohannis parlament

Deputatul PSD Radu Cristescu îl atacă extrem de dur pe președintele Klaus Iohannis, care a lipsit și astăzi de la ședința solemnă din Parlament. Șeful statului a absentat și de la ședința ținută cu ocazia Zilei Naționale.

"Nesimțitul de la Cotroceni face iar preș din Constituție. De Ziua Națională a României, odihnitul nr 1 al țării, Klaus Werner Johannis, a arătat cât dispreț are pentru țara și poporul pe care le conduce, absentând de la ședința solemnă a Parlamentului.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu TUNĂ în Parlament: Referendumul pe justiție din 2019, traseismul politic, reforma administrativă, rămase nerezolvate

Astăzi, la 30 de ani de la adoptarea Constituției României, același nesimțit cu papion a absentat iar de la ședința Parlamentului, arătând din nou că nu are niciun respect pentru legea fundamentală a țării, cu care s-a șters pe picioare ani la rând, ca un ghiolban plin de noroi, intrat în altarul catedralei naționale. Dacă de Constituție nu-i pasă acestui mălai-mare cu sacou de chelner, poate o să-i pese de Codul Penal, după ce n-o să mai fie pseudo-președinte", scrie Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.