Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, lovitură cruntă din PNL: Derapează ca Băsescu!

iohannis - mesageruldesibiu.ro

În premieră de la alegerea sa in fruntea statului, Klaus Iohannis este acuzat de catre propriii susținători ca incepe sa se comporte ca Traian Băsescu.

Dupa votul din Senat in cazul Dan Sova, Klaus Iohannis a reactionat pe pagina sa de socializare spunand ca Parlamentul a blocat Justitia, afirmatie care a starnit nemultumirea unui senator PNL.

In opinia acestuia, afirmatia lui Klaus Iohannis este deranjanta pentru senatorii care au votat pentru cererea DNA si nu s-au opus cursului justitiei.

"Preşedintele României nu poate blama întreg Parlamentul pentru votul unei părţi a membrilor săi. Senatul nu a făcut scut în jurul lui Şova. Majoritatea celor prezenţi în Senat au votat pentru încuviinţarea cererii de arestare a lui Dan Şova. O parte din conducerea Senatului, preşedintele şi câţiva vicepreşedinţi de la PSD au făcut un şmen politic şi legislativ. Pentru asta nu blamezi întreg Senatul şi Parlamentul. Nu arunci anatema pe toţi, indiferent cum au votat', a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, senatorul PNL Cristian Bodea.

Senatorul liberal a menţionat că i-a atras atenţia actualului preşedinte, chiar înainte de a fi investit, 'să nu îl copieze pe Traian Băsescu'. 

'Ce făcea Băsescu? Arunca anatema pe toate instituţiile, pe tot Parlamentul, pe tot, tot, tot (...) Nu am treabă cu el, dar există nişte limite de la care trebuie atrasă atenţia că depăşeşte normalul. Iar derapăm ca şi cu Băsescu", a precizat acesta.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.