Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, turist în Italia - Președintele ar fi ratat o ședință crucială la Bruxelles pentru a vizita Pompei / FOTO

Facebook
iohannis pompeii

Președintele Klaus Iohannis a îmbinat utilul cu plăcutul în cadrul vizitei sale în Italia, combinând întâlnirile cu oficiali din Peninsulă cu vizitele turistice. Klaus Iohannis a vizitat ieri situl arheologic Pompei, fiind însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

Miercuri, la Bruxelles a avut loc prima ședință informală a Consiliului European, unde s-a discutat despre Brexit, iar toți liderii europeni au fost prezenți, mai puțin Klaus Iohannis, după cum reiese dintr-un tweet postat de Antonio Tajani, președintele Parlamentului European. Din partea Administrației Prezidențiale nu există o reacție oficială cu privire la acest subiect.

De menționat că ambele evenimente, atât vizita la Pompei, cât și paticiparea la ședință informală a Consiliului European, nu apar în agenda oficială a președintelui.

Președintele Klaus Iohannis participă la Bruxelles, joi și vineri, reuniunea Consiliului European, la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting (ASEM) și la Summitul Euro în format extins. Temele de discuție vor viza Brexit, gestionarea fenomenului migrației, securitatea internă și relațiile externe ale Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.