Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, ultimul mesaj din campania electorală: 'Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum!' (VIDEO)

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis Klaus

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un ultim mesaj înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum. Într-un mesaj video înregistrat, preşedintele face apel la români să voteze la referendumul pe care l-a convocat.

"Dragi români, acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toţi românii. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum! Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România! Votaţi pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României şi în interesul românilor! Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum pentru România europeană, pentru România prosperă şi sigură, pentru România noastră, a tuturor!", afirmă Klaus Iohannis.

Potrivit deciziei președintelui Klaus Iohannis, întrebările din cadrul referendumului pentru justiție, la care trebuie să se răspundă simplu, prin „DA” sau „NU” sunt următoarele:

1. „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”

2. „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.