Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis UMILEȘTE oamenii propuși de PSD la trei ministere: Persoanele nu sunt pregătite. Nu au prestanța necesară

Getty Images
iohannis-klaus

Președintele României, Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră după ce premierul României a telefonat la Cotroceni pentru a discuta privind remanierea a trei miniștri din cabinet. Este vorba de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul pentru Românii de pretutideni, Natalia Intotero, ambele urmând să plece în Parlamentul European și despre ministrul Justiției, Tudorel Toader, care a decis să demisioneze după ce PSD i-a retras sprijinul politic.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

Klaus Iohannis a refuzat remanierea propusă de PSD. Propunerile PSD pentru Ministerul pentru Românii de pretutindeni - Oana Florea, Ministerul Fondurilor Europene - Tit Brăiloiu și Ministerul Justiției - Eugen Nicolicea nu sunt potrivite, spune președintele.

"Persoanele pur și simplu nu sunt pregătite. Nu au prestanța necesară pentru a ocupa aceste poziții", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.