Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, 'VÂNAT' de Comisia SRI: Ce acte s-au cerut serviciilor - 'Avem nelămuriri' / VIDEO

klaus iohannis lacrimi

Lovitură dură pentru preşedintele Klaus Iohannis. Cei din Comisia Parlamentară a SRI au decis să ia la întrebări Serviciul Român de Informaţii (SRI) în privinţa stării de incompatibilitate a lui Iohannis de pe vremea când era primar. Şeful comisiei, Claudiu Manda, nu e mulţumit de docuentele primite şi vrea mai multe. Mai mult, Manda a făcut dezvăluiri despre ce a găsit în actele de la SRI.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

"Am primit răspuns de la SRI în privinţa lui Klaus Iohannis. Am întrebat când a aflat SRI de posibila incompatibilitate a lui Klaus IOhannis. ne-au spus că în ianuarie 2013. Când a ajuns la PNL, în februarie 2013, se ştia deja. E interesant pentru noi, era şi primar şi într-o adunare generală. Avem nelămuriri în continuare. Ne-au trimis şi comunicatul public al ANI. În martie 2013 după ce a primit nota de la SRI, au fost 4 corespendenţe de la SRI. În aprilie 2013 a fost decizie de incompatibilitate, apoi a mers la instanţă.

Pe 16 12 2010 a fost informat Klaus Iohannis, apoi în 2012. Vrem să vedem dacă s-au mişcat atât de repede, dacă ANI se referea la acelaşi aspect. Mai avem un set de întrebări pentru a avea un răspuns final la acest caz", a spus Claudiu Manda.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.