Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circul CONTINUĂ- directorul Spitalului Sibiu, care a demisionat la cererea Ralucăi Trucan ACUZĂ: E câmp de luptă politică

The Local Italy
spital coronavirus

Directorul demisionar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea, revine cu o nouă postare pe Facebook, în care acuză că „spitalul a devenit un câmp de luptă pentru formațiunile politice”.

„Am observat în acest timp că spitalul a devenit un câmp de luptă pentru formațiunile politice. Se pare că o parte din politicienii sibieni nu înțeleg acest aspect și probabil că în lipsă de proiecte pentru comunitate, de idei pentru dezvoltarea județului, de propuneri pentru îmbunătățirea sistemului sanitar, consideră că se pot afirma prin atacuri și prin afectarea imaginii unor instituții publice care nu aparțin omenilor politici ci locuitorilor acestui județ”, scrie Liliana Coldea.

Aceasta adaugă că știe că este an electoral, „însă a te evidenția ca formațiune politică prin scandaluri fără temei legal nu îți poate atrage electorat. S-a dovedit de atâtea ori că oamenii știu să discerne. Suprinzător este că o parte din oamenii care fac politică la nivel local nici măcar nu cunosc legislația, iar o parte din mass-media le dă crezare. Rolul nostru al tuturor este să spunem oamenilor adevăruri – să le arătăm ce scrie legea și cine greșește. Concluziile le puteți trage singuri.Însă o dată spun că singura mea politică este cea pentru sănătatea pacienților”.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat miercuri, după aproape o săptămână de la solicitarea vicepremierului Raluca Turcan și a acuzat presiuni şi jocuri politice, considerând că sistemul sanitar din Sibiu nu a avut de suferit de când ea este manager.

Liliana Coldea a preluat mandatul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă în 11 mai, după un concurs contestat, la care a fost singurul concurent.

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii a fost la Sibiu şi a făcut verificări pentru a stabili cum s-au desfăşurat activităţile în timpul pandemiei de COVID-19 la cea mai mare unitate medicală din judeţ.

Județul Sibiu are cea mai mare rată de infectare cu coronavirus din țară, de 9,06.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.