Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klopp a devenit coșmarul lui Mourinho: De câte ori pierde în fața atrenorului german, 'Specialul' este demis de la club

jose mourinho

Demis de la Manchester United în cursul zilei de marţi, 18 decembrie, Jose Mourinho (55 de ani) are un adevărat coşmar în Jurgen Klopp (51 de ani), antrenorul care i-a provocat ultimele trei plecări de la echipele de club, relatează mediafax.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

După ce a aflat că Mourinho a fost demis, Klopp a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mourinho: "E un tip foarte competitiv şi foarte ambiţios. Îl respect enorm şi îmi imaginez că ultimele luni nu au fost foarte bune pentru el. Dacă ai atâtea probleme zi de zi, nu e în regulă. Nimeni nu poate şterge realizările lui de până acum. Orice s-ar întâmpla, e un antrenor uriaş", a spus Jurgen Klopp, în cadrul unei conferinţe de presă.

Rivali în Premier League, Klopp şi Mourinho s-au contrat de mai multe ori, ultima dată înaintea meciului din weekend, iar neamţul a fost cel care a îngropat securea războiului în momentul în care a declarat că Mou este cel mai de succes antrenor din Premier League. Dincolo de duelul declaraţiilor, între cei doi există şi un trecut şi un prezent avantajos pentru Klopp.

Seria neamţului a început în 2013, pe 4 aprilie, când îl bătea pe Mourinho cu 4-1 în Borussia Dortmund - Real Madrid din turul semifinalelor Ligii Campionilor. Imediat, Perez i-a făcut bagajele lui Mourinho, în speranţa că şocul îl va ajuta să întoarcă scorul în partida retur.

Apoi, pe 30 octombrie 2015, tot Klopp semna şi plecarea lui Mourinho de la Chelsea. Abia sosit de două săptămâni în Premier League, neamţul câştiga cu Liverpool cu 3-1, iar finalul meciului îl găsea pe Roman Abramovich îndepărtându-l pe managerul portughez.

A treia oară, Klopp s-a dovedit călăul lui Mourinho după meciul din weekend, câştigat de Liverpool cu 3-1 în faţa lui Manchester United.

Acum, "Specialul" e dorit de Internazionale Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.