Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Knock – out la Caraş – Severin: Cel mai votat primar lasă PNL pentru PSD

PSD Caraș-Severin
Silviu Hurduzeu

Brian Filimon, primarul comunei Măureni şi unul dintre cei mai apreciaţi aleşi locali din judeţul Caraş – Severin, a decis să facă o mişcare spectaculoasă, alegând PSD în dauna PNL. La alegerile locale din 2020, Filimon a obţinut un rezultat zdrobitor: 92,31% dintre cei care s-au prezentat la urne l-au votat. Primarul din Măureni susţine că decizia a fost luată ca urmare a încrederii în proiectul politic al deputatului Silviu Hurduzeu (preşedintele PSD Caraş – Severin) şi al relaţiei foarte bune cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Primim vizita domnului ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Măureni, pentru a ne oferi susținerea lui și a întregii echipe PSD Caraș-Severin în frunte cu Silviu Hurduzeu! Haideți să îi întâmpinăm cu drag. Să ne mândrim de faptul că un cărășean de-al nostru, Sorin Grindeanu, reprezintă la București intreaga zonă a Banatului! Vă așteptăm în număr cât mai mare la Căminul Cultural Măureni! Și să știți ca a ajuns comunitatea noastră să conteze la nivel național”, şi-a anunţat primarul din Măureni decizia.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD consideră că este un lucru foarte bun că PSD se întăreşte în Caraş – Severin şi că judeţul are nevoie de tot sprijinul Guvernului pentru a se dezvolta. De asemenea, liderul social-democrat i-a îndemnat pe cărăşeni să sprijine proiectul candidatului PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Silviu Hurduzeu.

Pentru mine, Caraş – Severin va fi mereu acasă. Nu am uitat de unde am plecat şi mă bucur să pot ajuta judeţul să se dezvolte. Avem trei proiecte importante la nivelul ministerului pe care îl conduc: modernizarea liniei de cale ferată Caransebeş – Timişoara – Arad în valoare de 8,77 miliarde de lei; modernizarea liniei de cale ferată Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeş în valoare de 20,1 miliarde de lei; drumul expres Filiaşi – Caransebeş – Lugoj. Caraşul un judeţ cu un potenţial economic extraordinar care va beneficia masiv de pe urma acestor investiţii în infrastructura de transport. În alăt ordine de idei, mă bucur să văd că PSD se întăreşte cu oameni de administraţie cu adevărat valoroşi. Faptul că Brian Filimon s-a alăturat echipei conduse de Silviu Hurduzeu este o veste bună şi pentru Măureni, şi pentru judeţ”, a declarat Sorin Grindeanu.

Un semnal de încredere

Deputatul Silviu Hurduzeu susţine şi el că întărirea organizaţiei judeţene a PSD este un semnal de încredere pentru proiectul de dezvoltare al judeţului care stă sub sloganul „Cred în Caraş – Severin”. În opinia, şefului social-democrat la nivel judeţean, cel mai important lucru pentru îmbunătăţirea situaţiei în Caraş – Severin ţine de construirea unei echipe compatibile care să poată implementa multitudinea de proiecte.

Personal, sunt foarte bucuros că Brian Filimon vine în echipa noastră. Este un primar foarte apreciat în comunitatea sa şi este o dovadă vie a expresiei că omul sfinţeşte locul. Faptul că un primar votat de 93% dintre cetăţeni ni se alătură este un semn de încredere şi speranţă. Cu siguranţă, vom câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean şi vom putea astfel pune în aplicare toate proiectele pentru îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din Măureni, dar şi din întreg Caraşul. Cetăţenii îşi dau seama că, în ultimii patru ani, judeţul nu numai că nu a progresat, dar a dat înapoi. A venit momentul unui nou început”, a declarat deputatul Hurduzeu, candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş – Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.