Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kobe Bryant la ultimul meci al carierei

Singurul jucator de baschet din lume, care a jucat în toata cariera sa pentru o singura echipa, Kobe Bryant a pus punct aseara activitatii sportive de peste 20 de ani, cu un meci în care a reusit 60 de puncte, în victoria echipei Los Angeles Lakers 101-96, cu Utah Jazz.

În vârsta de 37 ani, Kobe Bryant si-a luat la revedere de la cariera de sportiv cu un nou record. A reusit 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz, cele mai multe reusit de un jucator de baschet, în ultimul meci al carierei, din istoria NBA. De altfel reusitele lui Bryant din sfertul patru, au adus victoria echipei Los Angeles Lakers, 101-96 în meciul cu Utah Jazz. Bryant a marcat sau a pasat decisiv pentru ultimele 19 puncte reusite de Lakers, reusind si transformarea a doua lovituri cu mai putin de 10 secunde înainte de finalul meciului, lovituri cu care a atins numarul de 60 de puncte marcate.

"Nu îmi vine sa cred cât de repede au trecut acesti 20 de ani. Va multumesc tuturor pentru suport, pentru motivatie si pentru toata inspiratia pe care mi-ati dat-o. Va iubesc și va voi iubi pentru totdeauna" a spus Bryant la finalul meciului disputat în Staples Center, potrivit Mediafax.

De 5 ori campion în NBA, Kobe Bryant este singurul jucator din istoria baschetului profesionist american care a jucat timp de 20 de sezoane doar pentru o singura echipa. Kobe Bryant a disputat în total 1.566 de meciuri în cele 20 de sezoane în care a evoluat în Liga profesionista nord-americana de baschet.

Meciul cu Utah Jazz a fost cel de-al 25-lea din cariera lui Bryant în care a marcat peste 50 de puncte. Cu exceptia lui Wilt Chamberlain si a lui Michael Jordan nimeni nu a mai reusit asta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.