Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Koke, căpitanul lui Atletico Madrid, s-a declarat 'îndrăgostit' de istoria clubului 'începând din preistorie'

https://en.as.com/
koke

Koke Resurreccion, căpitanul lui Atletico Madrid, s-a declarat "îndrăgostit" de istoria clubului "începând din preistorie", după ce Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a folosit aceste cuvinte la finalul meciului câştigat la limită în faţa madrilenilor (1-0), în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, pentru a descrie cât este de dificil să-ţi creezi ocazii în faţa unei echipe atât de vechi, conform Agerpres.

"Îndrăgostit de istoria ta încă din preistorie. Mândru că sunt Atleti", a publicat mijlocaşul internaţional spaniol pe contul său oficial de Instagram, citat de agenţia EFE.

Într-o declaraţie acordată postului Movistar, Guardiola a afirmat că "a fost un meci dificil în faţa unui adversar puternic, care a jucat cu un sistem 5-5-0, cu două linii de cinci, iar în preistorie, azi şi peste o sută de mii de ani, să ataci contra a două linii de cinci este foarte dificil".

Manchester City, finalista din sezonul trecut, a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, pe Etihad Stadium, într-o partidă din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.