Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Konstantinos Passaris părăsește pușcăriile românești - Unde va ajunge temutul criminal

Click.ro
Passaris

Un judecător de supraveghere a avizat favorabil cererea de extrădare în Grecia a lui Konstantinos Passaris, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă comisă în anul 2001, potrivit stirileprotv.ro

Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 2003, după ce în anul 2001 a ucis doi angajați ai unui magazine de amanet din centrul Bucureștiului.

Konstantinos Passaris, supranumit și „Fiara din Balcani”, dupa crima din 2001, a fost transferat în anul 2009 în mare secret de la Craiova la penitenciarul de maximă siguranță din Gherla, autorităţile române temându-se de o evadare.

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea NU a fost lăsat să voteze, deși nu îi sunt interzise drepturile electorale/DOCUMENT

Până la arestarea sa, în 2001, Passaris era cel mai temut om din Grecia, cu cel puţin 5 crime la activ. Închis iniţial de autorităţile elen după o serie de atacuri sângeroase asurpa lumii interlope din Atena. A reuşit să evadeze, ucigând doi poliţişti. Autorităţile din Grecia nu au reuşit să îl captureze din nou, eşecul ducând la demisia şefului Poliţiei. În final, a fost prins în România, nu înainte de a ucide doi oameni,

Statul grec a cerut anul acesta României extrădarea lui Passaris. Acum 10 ani, chiar Passaris a cerut extrădarea, dar cererea lui de transfer în țara natală a fost respinsă de autoritățile elene, care au declarat că Passaris poate face o nouă cerere după executarea parțială a pedepsei în România, asta după ce Grecia făcuse deja o cerere de extrădare din România, dar extrădarea a fost amânată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.