Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kosovo: Hashim Thaci acordă cea mai înaltă distincţie preşedintelui Donald Trump

Alchetron
Hashim Thaci

Kosovo acordă preşedintelui american Donald Trump cea mai înaltă distincţie pentru rolul său de susţinere a eforturilor Priştinei şi Belgradului de a ajunge la o înţelegere în domeniul normalizării legăturilor lor economice, transmite Reuters.

Preşedintele kosovar Hashim Thaci a adresat o scrisoare liderului de la Casa Albă în care îl informează pe Donald Trump că va primi Medalia Ordinul Libertăţii.

Doi colaboratori ai preşedintelui american, consilierul pentru securitate naţională Robert O'Brien şi Richard Grenell, emisarul SUA pentru negocierile Kosovo-Serbia, urmează să primească Medalia Prezidenţială a Meritelor.

Ca parte a unui acord încheiat la începutul acestei luni, Belgrad şi Priştina au căzut de acord să colaboreze în domeniul economic. Aspectul normalizării relaţiilor politice continuă să rămână însă nesoluţionat.

În scrisoarea adresată preşedintelui Trump, în care îşi exprimă "profunda recunoştinţă pentru contribuţia personală la intermedierea acordului", Hashim Thaci adresează liderului SUA invitaţia de a efectua o vizită în Kosovo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.