Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, trasă la RĂSPUNDERE după excluderea lui Negulescu. Victor Ciutacu o SOMEAZĂ pe şefa DNA să explice susţinerea pentru Portocală /UPDATE

AGERPRES
Laura Codruta Kovesi

Jurnalistul Victor Ciutacu a avut o reacţie dură după ce magistraţii din cadrul CSM au decis excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu. Ciutacu susţine că aşteaptă acum o explicaţie oficială din partea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, în care să explice motivele pentru care l-a susţinut pe celebrul Portocală.

Citeşte şi: Noi probleme în infrastructură: Cea mai SCUMPĂ autostradă din România, la un pas să rămână FĂRĂ FINANŢARE

"Se poate întâmpla orice în ţara românească. Vreau să primesc un răspuns oficial de la doamna Kovesi cu privire la susţinerea făţişă pentru procurorul Negulescu. Doamna Kovesi scria la CSM, sub propria semnătură, că acuzaţiile la adresa lui Negulescu sunt mincinoase şi tendenţioase. Omul ăsta a beneficiat de o protecţie de la cel mai înalt nivel, altfel nu ar fi rezistat, în urma dezvăluirilor nici măcar o lună de zile, nu doi ani. A şantajat, a arestat în complicitate cu nişte judecători (...) Am prezentat toate ororile din dosarele Andreei Cosma, ştim toţi ce obsesie maladivă a avut pentru Sebastian Ghiţă, ce i-a făcut lui Ponta, a vrut să-l audieze pe Tony Blair. Ultimii lui doi ani au fost un şir de abuzuri.", a declarat Victor Ciutacu într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Jurnalistul a continuat asaltul pe Facebook, unde i-a transmis lui Negulescu un avertisment dur.

"Portocală, nu știu care dintre noi ajunge primul la Câmpina, pe camera cu violatori; elegant cât de cât, ca un profesionist ce te afli...", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, astăzi, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, poreclit Portocală. Decizia a fost luată pentru 5 din cele 7 abateri constatate de Inspecţia Judiciară: omisiuni, proceduri încălcate şi abuzuri în cadrul dosarelor sale. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.