Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Kovesi da in judecata Antena 3: CSM și CNA, sesizate

kovesi

Șeful DNA cere daune morale de 250.000 euro de la Mugur Ciuvică, Radu Tudor, Mihai Gadea, Bianca Nae, Razvan Savaliuc dar și de la alți jurnaliști. Potrivit unor surse judiciare procurorul-sef al DNA sustine ca banii ii va dona in scopuri umanitare.

Consultați AICI sesizarea Laurei Codruța Kovesi. 

Actiunea a fost depusa la Judecatoria Sectorului 1.

Trebuie să se fixeze primul termen de judecată, dar mai întâi trebuie să fie informate și celelalte părți.

Citeste si: Badea, atac dur la Kovesi, după ce a dat în judecată Antena 3

Radu Tudor: Kovesi fie face o confuzie grava, fie un denunt calomnios

Anterior procurorul-sef al DNA a sesizat CSM şi CNA cu privire la afirmaţiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate doar cu scopul de a decredibiliza persoana sa şi a DNA, şi că analizează posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care le fac cu scopul exclusiv de a ştirbi autoritatea personală şi profesională a procurorilor.

"În cursul zilei de astăzi am decis să sesizez Consiliul Superior al Magistraturii şi Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la afirmaţiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate în cursul zilei de ieri doar cu scopul de a decredibiliza persoana mea şi a instituţiei, precum şi a întregului colectiv din cadru DNA", a afirmat Kovesi. Şeful DNA a subliniat că va răspunde prin căile legale la astfel de acţiuni defăimătoare. "Cu toate că atunci când se fac afirmaţii mincinoase nu putem să dăm un răspuns imediat, noi uzăm de căile legale şi răspundem prin căile legale la astfel de acţiuni defăimătoare. Voi analiza posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care fac afirmații mincinoase doar cu scopul exclusiv de a ştirbi autoritatea personală şi profesională a procurorilor din cadrul DNA, dar şi a mea în calitate de procuror şef al acestei direcţii. Dincolo de aceste tentative de a intimida activitatea procurorilor şi de a denigra activitatea procurorilor, noi o să ne continuăm activ în acelaşi ritm cu responsabilitate, independenţă şi cu respectarea legii", a mai spus Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.