Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi s-a întors la DNA: se pregătește o operațiune de amploare/ Foto

Kovesi DNA

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție Crin Bologa, alături cu persoane din conducerea instituției, s-au întâlnit în după amiaza zilei de marți, 18 octombrie 2022, la sediul DNA, cu Laura Codruța Kövesi, procurorul șef al Parchetului European (EPPO), aflată într-o vizită oficială în România alături de alți reprezentanți ai instituției europene.

”Reprezentanții Parchetului European au remarcat sprijinul acordat de DNA în operaționalizarea și eficientizarea Structurii de suport a procurorilor delegați europeni din România.
Menționăm că, prin lege, DNA a fost desemnată să asigure sprijin Parchetului European în ce privește infrastructura, asigurarea de personalul auxiliar, ofițeri de politie și specialiști, precum și suport logistic.

Discuțiile au vizat, de asemenea, îmbunătățirea și extinderea cooperării interinstituționale în domeniile în care DNA și Parchetul European au competență partajată și anume combaterea corupției transfrontaliere și a fraudei cu fonduri europene.”, informează un comunicat al DNA.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.