Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Krassimir Tanev, noul Director Comercial al Blue Air

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air, compania aeriană creată și condusă de piloți pentru ca toată lumea să poată experimenta bucuria zborului, își continuă misiunea de a oferi pasagerilor săi cele mai bune servicii de transport aerian, susținand nevoia de a zbura în siguranță și de a depăși distanțele, făcând posibilă reconectarea cu oamenii și locurile importante din viața lor și sprijinindu-i astfel în îndeplinirea visurilor lor.

De aceea, începând cu 1 iulie, Blue Air anunță cu entuziasm numirea lui Krassimir Tanev în funcția de Director Comercial. Pasionat de companiile aeriene și de aviație, Krassimir este unul dintre cei mai experimentați executivi din industria low cost. El și-a dedicat întreaga sa carieră industriei zborului, activând într-o serie de poziții cheie de management și strategie comercială în ultimii 20 de ani. Krassimir Tanev deține un vast know-how în transformare organizațională, strategia rețelei și planificarea rutelor, revenue management, business development, gestionarea globală a vânzărilor, marketing și dezvoltare de brand.

Citește și: Ludovic Orban începe luna cu ședință de guvern: Actele introduse pe ordinea de zi

Krassimir vine cu o bogată experiență de management acumulată în mari companii aeriene europene, atât de tip legacy, cât și de tip low cost. Krassimir Tanev s-a alăturat companiei Blue Air venind de la grupul IAG, unde a ocupat atât poziția de Director Piețe Internaționale la Vueling, precum și cea de Director General la compania-soră LEVEL Europe. Anterior a ocupat funcția de Vicepreședinte Vânzări Internaționale la Alitalia, precum și cele de Director Executiv la LOT Polish Airlines și de Director Executiv la CSA Czech Airlines.

„Ne bucurăm să îl întâmpinăm pe Krassimir în familia Blue Air în această perioadă dificilă pentru aviatie. Noi la Blue Air am ales să vedem această perioadă de criză ca pe cea mai bună oportunitate pentru a ne reinventa și de asemenea, pentru a aduce îmbunătățiri modelului industriei de transport aerian low cost.

De aceea, ne bazăm pe expertiza, determinarea și entuziasmul său pentru a crea împreună un produs low cost supercompetitiv și a relansa activitatea Blue Air la un nou nivel de calitate a serviciilor - odată cu normalizarea situației. Suntem astfel pregatiți pentru a ne consolida poziția pe piața românească și pe destinațiile tradiționale din Europa Centrală și de Vest și a relansa o noua etapă de dezvoltare începând de anul viitor” – declara Oana Petrescu, CEO Blue Air.

În noul său rol de Director Comercial al Blue Air, Krassimir va fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a Blue Air, având ca prioritate oferirea celei mai bune experiențe de călătorie din segmentul LCC, o politică sustenabilă și competitivă de pricing și revenue management, crearea unui model de distribuție eficient din punct de vedere al costurilor și gestionarea rețelei Blue Air, aflată în expansiune rapidă.

Krassimir preia acest rol de la Carsten Schaeffer, fost executiv la Lufthansa, Air Berlin și Sabre, care va păstra poziția de membru al Consiliului de Administrație al grupului Airline Invest, acționarul majoritar al Blue Air, și va continua să susțină compania în definirea proiectelor strategice.

„Vreau să îi mulțumesc lui Carsten pentru contribuția sa valoroasă din ultimul an, el reușind să conducă strategia comercială către obiectivul revenirii la profit. Cu toții ne bazăm pe expertiza sa strategică din poziția de membru al consiliului de administrație al grupului Airline Invest” - a adăugat Oana Petrescu, CEO-ul Blue Air.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.