Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul nu exclude o întâlnire între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski: 'Este necesar să se construiască fundamentul'

Twitter
Putin Zelenski

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a vorbit în ultimul său interviu despre posibilitatea unei întrevederi între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski.

"În ceea ce privește întâlnirea lui Putin cu Zelenski, nimic nu se va schimba. Nimeni nu are nevoie de o întâlnire de dragul unei întâlniri. Pentru ca o astfel de întâlnire să aibă loc, însăși ideea unei astfel de reuniuni ar putea fi pe ordinea de zi, trebuie să se lucreze și este necesar să se construiască fundamentul acelor acorduri care pot fi stabilite la cel mai înalt nivel. Acest lucru este încă în afara întrebării", a declarat Peskov, potrivit publicațiie Izvestia.

Oficialul rus a vorbit și despre relația specială pe care Rusia o are cu Ankara. Turcia nu s-a alăturat sancțiunilor anti-ruse occidentale și urmărește de fapt o politică externă suverană, independentă. Ankara este un partener politic important și o țară prietenoasă pentru Moscova, a ținut să precizeze Peskov. "Desigur, Turcia este o țară prietenoasă pentru noi, Turcia este un partener foarte important pentru noi, atât în afacerile politice din punct de vedere al politicii internaționale, cât și în ceea ce privește cooperarea comercială și economică", a precizat Peskov. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai afirmat că președintele rus Vladimir Putin a lăudat eforturile de mediere ale Turciei în diverse situații, inclusiv în problema cerealelor din Ucraina.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.