Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul acuză Londra de 'BANDITISM': 'E ceva fără precedent, ca relaţiile internaţionale să fie la limita banditismului'

REUTERS/ Sergei Karpukhin
putin deget

Acuzaţiile britanicilor care susţin că Moscova se află în spatele otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal „sunt la limita banditismului”, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de agenţia de ştiri RIA, scrie Reuters.

„Este ceva fără precedent, ca relaţiile internaţionale să fie la limita banditismului. Ce se află în spatele acestor lucruri? Să fie problemele interne ale Regatului Unit sau problemele de cooperare între Marea Britanie şi aliaţii săi sau altceva? Se pare că nu este problema noastră”, a precizat Peskov, scrie news.ro.

Citește și: Rareș Bogdan nu a mai apărut la Realitatea Tv de câteva zile! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul și ce plănuiește

Moscova a negat orice responsabilitate pentru atacul de pe 4 martie asupra lui Skripal şi fiicei sale, primul atac cu o neurotoxină de după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Ca răspuns, Marea Britanie a expulzat 23 de diplomaţi ruşi iar Moscova a luat o măsură similară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.