Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul afirmă că nu doreşte să rupă legăturile cu Occidentul: În momentele cele mai fierbinţi, avem nevoie de canale de dialog

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat luni că Moscova ştie "foarte bine" că NATO şi Statele Unite furnizează informaţii Ucrainei, însă acesta nu este un motiv de rupere a relaţiilor diplomatice cu Occidentul, după atacul asupra podului peste Strâmtoarea Kerci, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

"În momentele cele mai fierbinţi, avem nevoie de canale de dialog", a declarat Peskov presei.

Reprezentantul preşedinţiei ruse fusese rugat să comenteze afirmaţia neînsoţită de dovezi a purtătoarei de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, potrivit căreia Ucraina a atacat luni noaptea podul care face legătura între Rusia şi Crimeea, iar în atac au fost implicate SUA şi Regatul Unit.

Peskov a răspuns că "ştim perfect câte informaţii vin permanent de la NATO şi Washington la Kiev. De aceea, nu ne facem iluzii". El a adăugat însă că întrebarea unui reporter despre posibilitatea ruperii relaţiilor diplomatice "nu este foarte corectă", deoarece trebuie păstrată posibilitatea dialogului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.