Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul, detalii despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

putin2

Kremlinul a respins miercuri informațiile apărute în presa americană potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer.

'Să nu se aștepte și să-și muște limba! Totul e bine', a afirmat în fața ziariștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, citat de TASS și RIA Novosti.
Cotidianul american New York Post a scris recent că Vladimir Putin ar suferi de un cancer la pancreas și că el ar fi tratat de un medic german pe care l-ar fi cunoscut cu zeci de ani în urmă când era agent KGB în Germania.
'Aceasta explică de ce Vladimir Putin este atât de presat să invadeze Ucraina', unde un conflict armat are loc de mai multe luni în estul țării între forțele Kievului și separatiștii proruși din regiune, nota ziarul american.
Informații legate de sănătatea lui Putin au mai circulat și în 2012, când liderul de la Kremlin și-a amânat mai multe din vizitele sale programate în străinătate. Mai multe media ruse afirmau atunci că Putin suferă de o agravare a unei afecțiuni mai vechi la coloana vertebrală, dar aceste informații au fost dezmințite ulterior de Kremlin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.