Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul reacționează dur la declarația lui Zelenski: 'Un apel la declanșarea unui nou război mondial cu consecințe monstruoase imprevizibile'

vladimir putin dmitri peskov

Cuvintele lui Volodimir Zelenski despre lovituri preventive care ar trebui lansate de NATO împotriva Rusiei nu sunt altceva decât un apel la declanșarea unui război mondial, a declarat pentru RIA Novosti secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.

„Astfel de declarații nu sunt altceva decât un apel la declanșarea unui nou război mondial cu consecințe monstruoase imprevizibile”, a declarat Peskov.

Potrivit acestuia, în cazul unui conflict, consecințele ar fi monstruoase și imprevizibile. Secretarul de presă a declarat că toate țările, în special SUA, Marea Britanie și membrii Uniunii Europene, ar trebui să acorde atenție declarațiilor președintelui ucrainean. El a subliniat că aceste cuvinte nu trebuie lăsate fără o reacție din partea comunității internaționale.

În plus, dat fiind faptul că Washingtonul și Londra sunt de fapt responsabile de activitățile Kievului, ele sunt responsabile pentru cuvintele lui Zelenski, a subliniat Peskov.

„Aceasta este declarația președintelui Zelenski, la care toate țările lumii ar trebui să acorde atenție. În special SUA, Marea Britanie și țările Uniunii Europene ar trebui să acorde atenție acestei declarații a lui Zelenski. În primul rând primele două”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus.

Zelenski, care a vorbit la Institutul Lowy din Australia prin legătură video, a declarat astăzi că NATO ar trebui să lanseze atacuri „preventive” în loc să „aștepte atacurile nucleare rusești”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.