Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Krepin Diatta, eliminat în meciul Galatasaray-Brugge, pentru că și-a scos tricoul în urma unui gol

Krepin Diatta, atacantul echipei Club Brugge, a fost protagonistul unui moment inedit în timpul meciului cu Galatasaray, disputat marți, la Instanbul, scor 1-1, în grupa A din Liga Campionilor, potrivit Mediafax.

Diatta a reușit să egaleze la una dintre ultimele faze ale jocului, în minutul 90+2, cu un șut excelent din afara careului. Bucuria atacantul a fost atât de mare încât și-a scos tricoul, astfel că arbitrul i-a acordat un al doilea cartonaș galben.

Momentul este unul similar cu cel în care a fost implicat fotbalistul Olimpiu Moruțan, în martie 2018, la meciul România U19-Ucraina U19, de la Ploiești, scor 1-2. Mijlocașul a deschis scorul în minutul 77, sărbătorind prin scoaterea tricoului, fapt care i-a adus al doilea cartonaș galben și, implicit, eliminarea. Până la final, Ucraina a marcat de două ori, iar tricolorii au ratat calificarea la turneul final.

De asemenea, la câteva secunde după eliminarea lui Diatta, mijlocașul lui Club Brugge, Clinton Mata, a fost și el trimis la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Astfel, Diatta și Mata vor fi suspendați pentru meciul cu Real Madrid, din ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor. Partida poate fi decisivă în vederea obținerii locului 3, care duce în 16-imile Europa League.

Galatasary și Club Brugge au remizat, marți seara, la Instanbul, scor 1-1, în grupa A din Liga Campionilor. Buyuk a punctat pentru gazde, în minutul 11, însă oaspeții au obținut un punct după reușita lui Diatta, din minutul 92.

În urma acestui rezultat, Galatasaray ratează şansa de a obţine prima victorie din grupă, clasându-se în continuare pe ultimul loc, cu două puncte. De partea cealaltă, Club Brugge se află pe poziţia a treia, cu trei puncte.

În ultima rundă, care va avea loc la 11 decembrie, se vor juca meciurile Paris Saint-Germain - Galatasaray şi Club Brugge - Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.