Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kristen Stewart, Maggie Gyllenhaal, Ladj Ly şi Paolo Sorrentino au regizat părţi din colecţia de scurtmetraje Homemade

Kristen Stewart, Maggie Gyllenhaal, Ladj Ly şi Paolo Sorrentino au regizat părţi din colecţia de scurtmetraje „Homemade” pe care cineastul de origine chiliană Pablo Larrain a coordonat-o pentru Netflix, potrivit news.ro.

Filmat în timpul izolării impuse în contextul pandemiei, „Homemade” reuneşte 17 cineaşti într-o colecţie de scurtmetraje care va avea premiera pe platforma de streaming pe 30 iunie, informează Variety.

Scurtmetrajele, cu durată cuprinsă între 5 şi 7 minute, pot fi urmărite independent sau sub forma unui lungmetraj care captează experienţa fiecăruia în izolare.

Proiectul este coordonat de Larrain, de fratele şi partenerul lui creativ, Juan de Dios Larrain, sub egida Fabula, şi de Lorenzo Mieli, CEO al The Apartment, companie italiană susţinută de Fremantle.

Kristen Stewart a filmat în Los Angeles, Maggie Gyllenhaal în Vermont, Paolo Sorrentino în afara Romei, Ladj Ly în Clichy Montfermeil, iar lor li se alătură nume ca Rachel Morrison (Los Angeles), Naomi Kawase (Nara), Nadine Labaki şi Khaled Mouzanar (Beirut), Gurdiner Chadha (Londra) şi Ana Lily Amirpour (Los Angeles).

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

„Măcar o dată în carierele noastre nu a fost vorba despre bani, agenţii, avocaţi sau structura Hollywood”, a spus Juan de Dios Larrain. „A fost o idee simplă de a transmite un mesaj în cinci până la şapte minute şi această idee este de a trimite mesajul fără vreo presiune. Am cerut ca fiecare rating de film să fie general, nu doar pentru public mai în vârstă”.

Pablo Larrain a spus că, per ansamblu, „Homemade” vorbeşte despre „adveristate şi, deşi venim toţi din ţări, culturi şi circumstanţe diferite, pentru un moment unic în istoria umanităţii, împărtăşim circumstanţe similare în contexte diferite”.

Regizorii au primit instrucţiuni să folosească doar echipamentul pe care îl aveau deja în casă. Acţiunea scurtmetrajelor nu a fost dezvăluită, însă, cel realizat de Gyllenhaal, în care apare şi partenerul ei, actorul Peter Sarsgaard, „va suprinde pe toată lumea”, a spus Larrain. „Toate scurtmetrajele au ceva special, dar al lui Maggie este cu adevărat deosebit”.

„Homemade” va fi lansat pe 30 iunie, iar o donaţie în numele fiecărui cineast va fi făcută de Netflix către organizaţii non-profit care sprijină echipele şi actorii care în această perioadă se confruntă cu probleme financiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.