Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kuban Krasnodar ar putea fi depunctată din cauza restanţelor contractuale către Dan Petrescu

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Gruparea Kuban Krasnodar nu a resectat termenele la care trebuia să achite datoria faţă de fostul antrenor al formaţiei ruse Dan Petrescu, astfel că riscă să fie depunctată, informează sport-express.ru. Directorul general al clubului, Ghennadi Krapivka, a refuzat să comenteze situaţia: "Nu voi spune nimic de Petrescu, nu este antrenorul nostru."

Întrebat despre datorie, oficialul a precizat: "Lucrăm în acest sens."

Tehnicianul Dan Petrescu a acceptat ca gruparea Kuban Krasnodar să îi achite în trei rate, în decembrie, ianuarie şi februarie, suma pe care i-o datorează, a declarat impresarul Nicolae Pârnău pentru publicaţia sport-express.ru, la finalul lunii noiembrie.

Impresarul a precizat atunci că prima rată trebuie plătită până la 25 decembrie 2017. Actualul antrenor al CFR Cluj a aceptat eşalonarea datoriei pentru ca fosta lui echipă să nu fie depunctată de Federaţia Rusă de Fotbal.

Dan Petrescu a antrenat pe Kuban în al doilea său mandat, între 14 iunie şi 4 octombrie 2016, când a fost demis. El nu a fost plătit pentru perioada în care a pregătit echipa. Potrivit presei ruse, suma pe care trebuie să o primească Dan Petrescu este cuprinsă între 700.000 de euro, reprezentând banii pentru perioada în care a activat la Krasnodar, şi 1,5 milioane de euro, cât a solicitat tehncianul român pentru rezilierea contractului. În primăvara trecută, Petrescu a primit câştig de cauză la Camera de soluţionare a litigiilor din cadrul FIFA, însă nu este cunoscută suma stabilită de forul mondial, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.