Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kuleba a explodat după incidentul de la Ambasada Ucrainei din România: E o campanie de teroare

kuleba

Ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, afirmă că a fost lansată „o campanie de teroare și intimidare împotriva ambasadelor și consulatelor ucrainene”: „Astăzi s-au adăugat Ambasada noastră în România și Ambasada Ucrainei în Danemarca”.

„A fost lansată o campanie de teroare și intimidare împotriva ambasadelor și consulatelor ucrainene. Un colet explozibil la Madrid, scrisori pătate de sânge cu ochi de animale în alte capitale - nu pot decât să repet pentru toți dușmanii diplomației ucrainene și ai Ucrainei - nu veți reuși să ne intimidați sau să ne opriți, suntem o echipă unită de diplomați ucraineni și vom continua să lucrăm pentru apărarea Ucrainei și apropierea victoriei noastre”, spune Dmitro Kuleba, potrivit traducerii de pe pagina de Facebook a Ambasadei Ucrainei în România.

Ministrul afacerilor externe al Ucrainei afirmă că sunt noi cazuri de trimitere de colete periculoase la ambasadele ucrainene. „Astăzi s-au adăugat Ambasada noastră în România și Ambasada Ucrainei în Danemarca. Tuturor celor care continuă să trimită aceste colete și să terorizeze ambasadele noastre, vă rugăm să vă relaxați și să nu vă mai pierdeți timpul și banii pe timbre poștale. Nu veți realiza nimic prin aceasta”, încheie Kuleba.

La sediul Ambasadei Ucrainei din București au ajuns marți două plicuri cu conținut suspect. „Plicurile au fost ridicate în vederea expertizării. În acest caz se colaborează cu toate instituțiile abilitate”, a informat SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.