Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kun Aguero: 'Ziarele franceze l-au omorât pe Lionel Messi. Sunt nişte tâmpiţi'

digstraksi.com
Lionel Messi

Sergio 'Kun' Aguero, fostul atacant al naţionalei de fotbal a Argentinei, a sărit în apărarea compatriotului său Lionel Messi şi a criticat presa franceză pentru felul cum îl tratează pe fotbalistul lui Paris Saint-Germain, scrie ziarul belgian Le Soir.

PSG a învins-o marţi acasă pe Real Madrid, cu 1-0, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cu un gol marcat în minutul 90+4 de Kylian Mbappe, care a avut o evoluţie sclipitoare.

Messi nu a avut o evoluţie prea bună în acest meci, în care a ratat un penalty, apărat de Thibaut Courtois. Fotbalistul care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur a avut parte de o ploaie de critici, mai ales în presa franceză, însă a avut şi apărători, printre care prietenul său Aguero.

Acesta a lăudat evoluţia vedetei lui PSG şi a spus că nu trebuie ţinut cont de criticile venite din Franţa.

"Penalty-ul... Da, este adevărat. Ce rahat! Dar Leo a spart liniile şi pe ansamblu a jucat bine. Nu spun asta doar fiindcă e un prieten. Mi s-a părut foarte activ. Dar revistele şi ziarele l-au omorât în Franţa. Sunt nişte tâmpiţi. Mi s-a cerut de curând să dau un interviu. Cererea vine de la o revistă franceză. Am refuzat, fiindcă îl susţin pe Lionel Messi", a spus Aguero.

Aguero, care a jucat ultima oară la FC Barcelona, şi-a anunţat, în decembrie, retragerea din cariera de jucător profesionist ca urmare a unor probleme cardiace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.