Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kvitova și Ostapenko în finala turneului de tenis de la Eastbourne

Petra Kvitova

Petra Kvitova (31 WTA) și Jelena Ostapenko sunt cele două finaliste ale turneului de tenis pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie). Cele două au câștigat semifinalele de vineri și se vor confrunta în ultimul act, sâmbătă după-amiază, anunță mediafax.

Jucătoarea cehă, cap de serie numărul 14, a trecut în semifinală de brazilianca Beatriz Haddad Maia (29 WTA), cu scorul de 7-6 (5), 6-4, la capătul a exact două ore de joc. După un prim set fără serviciu pierdut și decis la tiebreak în favoarea sportivei cehe, cu 7-5, Kvitova a realizat în debutul actului secund singurul break al meciului, care i-a asigurat în final victoria.

În cealaltă semifinală, letona Ostapenko și-a confirmat statutul de favorită și a învins-o pe italiana Camila Giorgi, cu 6-2, 6-2, luând câte 2 break-uri în fiecare set.

Kvitova și Ostapenko s-au întâlnit până acum de 8 ori în circuitul mondial feminin, ele împărțindu-și în mod egal victoriile.

Casele de pariuri o dau de data aceasta favorită pe letonă, câștigătoarea turneului urmând să câștige 116.340 dolari și 470 de puncte, în timp de învinsa va duce acasă 71.96- dolari și 3-5 puncte pentru clasamentul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.