Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kyle Walker a fost convins să nu renunțe la naționala Angliei

marca.com
kyle walker

Selecţionerul echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, a dezvăluit, după remiza cu Ucraina de la Wroclaw (1-1), că l-a convins de două ori pe fundaşul Kyle Walker (Manchester City) să nu renunţe la echipa naţională, transmite DPA.

Walker, 33 ani, a marcat sâmbătă primul său gol la naţionala Angliei în meciul cu Ucraina (1-1), din preliminariile EURO 2024, conform agerpres.

Fundaşul dreapta a rămas la City doar la insistenţele lui Pep Guardiola, care a cerut clubului să nu accepte oferta de la Bayern Munchen din această vară.

Gareth Southgate a declarat înaintea amicalului de marţi cu Scoţia că a reuşit de două ori să-l convingă pe Walker să nu se retragă de la echipa Angliei: prima oară după finala EURO 2020, pierdută cu Italia, iar a doua oară după Cupa Mondială 2022 din Qatar.

''Am vorbit cu el de două ori despre retragerea lui din fotbalul internaţional. După EURO şi după Cupa Mondială. Eu cred că el vrea să fie aici şi vrea să continue şi acum se gândeşte la câte selecţii poate ajunge. Este un jucător cheie pentru noi. Când vorbeşti de jucători de clasă mondială pe poziţia lor, în echipa noastră el este unul dintre aceştia. Cred că nu realizează deocamdată cât de valoros şi cât de important este pentru noi. Probabil că nu îmi va mulţumi că am împărtăşit asta'', a spus Southgate.

Walker a admis că s-a gândit la retragere având în vedere concurenţa acerbă pe poziţia lui, dar acum este deplin angajat în obţinerea celei de-a 77-a selecţii.

''Evident, la un moment, când am vorbit cu Gareth, veneau din urmă jucători ca Trent (Alexander-Arnold), Tripps (Kieran Trippier), Reece James şi te gândeşti că zilele tale sunt numărate. Şi să sacrifici atâtea sărbători şi veri aşa cum a făcut eu încă de la 19 ani, când m-am alăturat echipei de seniori... Iar acum am 33 de ani. Eu şi Gareth avem o relaţie bună şi în afara terenului. Am vorbit şi am simţit că încă pot să aduc ceva echipei. Aşa că de ce să mă opresc?'', a spus Walker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.