Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc total în fotbal: Kylian Mbappe se iubește cu o femeie transgender, care a fost băiat până la 16 ani

Ines Rau

După ce şi-a încheiat relaţia cu Emma Smet, atacantul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, se pare că are o relaţie cu modelul Playboy, Ines Rau.

Ines, care a suferit o operaţie de schimbare de sex la 16 ani, are o carieră diversă de modeling şi, ca dansatoare, a cântat pentru DJ în Ibiza, Spania.

Kylian Mbappe are o relaţie de câteva luni cu celebrul fotomodel Ines Rau, după ce s-a despărţit de actriţa Emma Smet, informează publicaţia italiană Corriere dello Sports, citată de Sports Brief.

Potrivit presei, Mbappe şi Rau au o relaţie amoroasă de mai multe luni, fiind văzuţi pentru prima dată împreună în timpul Festivalului de Film de la Cannes din luna mai, scrie madiafax.ro.

Ulterior, cei doi au fost văzuţi pe un iaht petrecând timp romantic împreună, cu superstarul de la Paris Saint-Germain luându-şi iubita în braţe.

Cine este Ines Rau?

Născută în 1990 din părinţi algerieni în Paris, Franţa, Ines Rau a făcut tranziţia la vârsta de 16 ani, dar şi-a ţinut sexualitatea ascunsă până la vârsta de 24 de ani, înainte de a-şi face publică povestea.

Ines a fost, de asemenea, "Playmate of the month" a revistei Playboy pentru numărul din noiembrie, ceea ce a făcut-o să fie prima femeie transgender care apare pe copertă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.