Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe îşi va lăsa copilul să aleagă între Franţa şi Camerun

France Press
mbappe

Kylian Mbappe, vedeta şi căpitanul Les Bleus, a afirmat că, în cazul în care va deveni tată, îşi va lăsa copilul să aleagă între Franţa şi Camerun, în ceea ce priveşte naţionalitatea sa sportivă, potrivit Agerpres.

"Este o alegere personală. E ceva ce vine din inimă, nu este ca în cazul unui club. Este o alegere pe care o va face el însuşi", a declarat Mbappe pentru postul de televiziune La Nouvelle Chaine Ivoirienne, cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o recent în Camerun, ţara natală a tatălui său Wilfried Mbappe, care l-a însoţit.

"Trebuie să vedem legătura pe care o are cu ţara, dacă este mai aproape de Camerun, dacă este mai aproape de Franţa. Eu m-am născut în Franţa, am originile mele care sunt cameruneze. Dar mi-am petrecut toată viaţa în Franţa. De aceea am ales Franţa", a adăugat fotbalistul francez în cursul interviului difuzat marţi seară.

"Dar cu fiul meu va fi altfel. Poate că voi locui în Camerun sau el va avea o legătură mai mare cu Camerunul şi, prin urmare, va alege această ţară. Sau vom fi în Franţa şi el va alege Franţa. Dar este o alegere pe care o va face el. Eu nu vreau să-i spun să facă ceva, pentru că este o alegere personală. Voi fi doar tatăl său şi nu voi fi altcineva care să-i spună să facă sau să nu facă ceva. Este o alegere personală. Sunt sigur că o va lua pe cea potrivită, pentru că sunt sigur că va veni din inima sa", a conchis Kylian Mbappe.

Campionul mondial francez a petrecut trei zile în Camerun, unde a fost primit aproape ca un şef de stat. În cursul acestei vizite, Mbappe s-a deplasat la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi, pe care a finanţat-o fundaţia sa şi a avut o întrevedere cu prim ministrul camerunez Joseph Dion Ngute, discuţia axându-se în special pe proiecte de ajutorare a copiilor din Camerun, conform anturajului său.

Călătoria s-a încheiat sâmbătă cu o vizită pe insula Djebale, în apropiere de Douala, unde se află satul natal al tatălui lui Mbappe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.