Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-a antrenat pe Klaus Iohannis să ajungă președinte, acum este la un pas de națională

Klaus Iohannis a rezistat tuturor atacurilor din campania prezidențială! Iohannis a făcut un adevărat tur de forță atunci când a mers la numeroase mitinguri organizate în diferite orașe ale țării. Rezistanța sa fizică a ieșit în evidență, iar unul dintre oamenii care au contribuit la forma președintelui este și Victor Cornea.

El este cel cu care se antrena președintele la Sibiu la tenis de câmp, iar acum Cornea poate ajunge în naționala României de tenis de câmp după ce a fost și la Cotroceni la ceremonia de învestitură a lui Iohannis în funcția de președinte.

„I-am propus căpitanului nejucător al echipei României, Andrei Pavel, introducerea în lotul lărgit a celui mai reprezentativ tenisman sibian, Victor Cornea. Andrei a salutat această idee, menţionând că este important pentru tinerii jucători români să fie mai aproape de tenismenii experimentaţi”, a declarat Marius Vecerdea, membru al Comitetului de Organizare al partidei România - Israel pentru prosport.ro

Partida de Cupa Davis dintre România şi Israel, contând pentru turul 1 al Grupei 1 euro-africane, se va disputa în perioada 6-8 martie la Sibiu.

Președintele Klaus Iohannis se va număra printre spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.