Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L'Equipe a lăudat evoluţia Simonei Halep - Meritul ei este că nu s-a descompus în faţa tsunamiului Serena Williams

Instagram
Simona Halep

L'Eqipe a lăudat evoluţia Simonei Halep în meciul cu Serena Williams, apreciind că românca a rezistat bine după începutul fulminant de meci al rivalei şi ar fi putut obţine mai mult dacă ar fi reuşit să ducă scorul la 4-2 în decisiv, potrivit news.ro.

"Serena Williams a început ca o rachetă şi a terminat în trombă. Totul a fost foarte impresionant, de la maniera în care şi-a împrăştiat adversara la începutul meciului până la modul în care a rezistat revenirii Simonei Halep, pentru a-şi regăsi rezistenţa psihică în finalul unui meci de mare intensitate. (...) Copleşită pe a doua ei minge (n.r. - la serviciu) şi sufocată în faţa unei Serena Williams care dicta ritmul, Halep, numărul 1 mondial, nu părea să aibă un plan de joc. Marele său merit a fost cel de a rezista acestui tsunami fără să se descompună. Este adevărat că nu ne puteam imagina ca Halep să nu se lupte. Progresiv, punct după punct, românca a început să ţină mai bine cadenţa de pe fund, profitând la fel de mult de o viteză regăsită, cât şi de o scădere de regim a adversarei. Mai puţin bine plasată, Serena nu şi-a putut pedepsi repede adversara, lăsând schimburile să apară. Românca, foarte eficientă la loviturile cu dreapa în lung de linie, a reuşit să o facă pe americancă să se îndoiască, într-un meci care a luat o dimensiune epică, prin schimburile feroce angajate. După ce a câştigat setul al doilea, Halep a avut trei ocazii de a lua conducerea cu 4-2 în decisiv. Două servicii câştigătoare ale Serenei Williams şi o mişcare greşită din mâna ei dreaptă au stricat toate aceste eforturi ce erau aproape să deraieze campioana americană. Reîncărcată, Serena Williams a reuşit break-ul în pas alert, punând capăt meciului cu atacurile sale de voleu înalt. De la revenirea ei după ce a născut, Williams nu câştigase decât o dată în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA, din patru partide. La Melbourne, ea a învins pentru a XVII-a oară o jucătoare numărul 1 mondial, pentru a se califica a 50-a oară într-un sfert de finală de grand slam", a scris publicaţia citată.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open. Aceasta a fost a noua victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

În faza următoare, Serena Williams va evolua cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.