Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L''Equipe: 'La antrenament cu Simona Halep, atleta completă' - Fostul lider mondial se compară cu Hagi și a dezvăluit ce detestă: 'Nu-mi place deloc!'

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep (3 WTA) a fost urmărită o zi întreagă la ședința de pregătire de la Roland Garros de jurnaliștii cotidianului francez L'Equipe. „La antrenament cu atleta completă” a fost titlul articolului în care românca a fost în prim plan, potrivit gsp.ro.

Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA).

Fostul lider mondial i-a surprins pe francezi când le-a dezvăluit că detestă pregătirea fizică: „Nu îmi place deloc! Dar ştiu că nu se poate altfel, chiar dacă exerciţiile repetitive mă plictisesc. Eu iubesc tenisul pentru că, la fiecare punct, se petrece ceva neaşteptat! Dacă fug mai mult de 40-45 de minute, o iau razna, trebuie să stea cineva cu mine, să mă ţină de vorbă. E clar, nu voi putea participa niciodată la un maraton precum Amelie Mauresmo”, a spus Halep pentru L'Equipe citat de TV Digi Sport.

Citește și: Mircea Rednic: 'Se fac discuţii constructive şi a doua sau a treia zi în ziar apare exact ce s-a discutat'

„SEMĂN CU GHEORGHE HAGI”

Simona a vorbit și despre rezistența fizică de care dă dovadă, fiind jucătoarea cu cea mai mare viteză din circuit, 23,04 km/h, urmată de Carla Suarez Navaro, cu 22,48 km/h.

„Am o constituţie robustă, am picioarele puternice ca tatăl meu, Stere, care a jucat fotbal. Semăn foarte mult şi cu Gheorghe Hagi, sunt mică de statură, dar cu picioare puternice. Iar Hagi dădea totul pe teren.

Picioarele reprezintă unul din punctele mele forte şi mă descurc aşa fără efort. Am picioare puternice, dar sunt şi uşoară. Cântăresc 61-62 de kg, o greutate stabilă de 10 ani” a adăugat Simona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.