Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 22 de ani de la scandalul cu Gică Hagi, Victor Pițurcă a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat la echipa națională

victor piturca

La mai bine de 22 de ani de la scandalul cu Gică Hagi, Victor Pițurcă a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat de fapt la echipa națională.

"N-a fost nimic deosebit, doar că Hagi s-a supărat din cauza unei declarații de-ale mele referitoare la prima de joc pe care urma să o primească fiecare jucător după acea calificare. El se retrăsese, n-a jucat câteva meciuri. În lot erau discuții, aripa mai tânără... Nu vreau să mai revin, dar eu am spus că Gică Hagi nu va primi întreaga sumă și el s-a supărat foarte tare încât nu mai dorea să vină... Eu nu-l consider pe Hagi vinovat, dar l-a determinat pe Mircea Sandu să mă schimbe.", a declarat Victor Pițurcă, pentru GSP.ro.

"Sandu a stat o lună în discuții cu mine să merg să vorbesc cu Hagi și cu Popescu la Istanbul, dar eu n-am vrut să fac lucrul acesta. Nu e vorba de orgoliu de oltean, e vorba de a avea personalitate și de a fi antrenor pe mâna ta. Nu puteam să-mi permit, chiar fiind el Hagi!

Dacă aș fi avut eu vreo vină, cu siguranță că aș fi vorbit cu el, dar să te legi de o chestie de genul ăsta... Vinovat a fost Mircea Sandu și nu i-am spus niciodată, dar aia a fost cea mai mare greșeală a lui! Că a privat echipa națională după ce-am plecat eu de vreo două calificări. El a făcut o greșeală, apoi mi-a recunoscut. Hagi și Popescu au mai jucat șase luni și s-au retras!

A fost o răceală câtva timp, dar după aceea ne-am împăcat. Hagi mi-a fost coleg la Steaua când era un puști, l-am avut și jucător la echipa națională. A fost un jucător fantastic. Avea și el o vârstă, s-a simțit lezat, probabil... Dar a greșit făcând asta și s-a căit în timp, i-a părut rău.", a mai afirmat Pițurcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.