Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 52 de ani, starleta Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară: Noul ales, mai bătrân cu 22 de ani, se află tot la a cincea căsnicie

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood, Jon Peters, s-au căsătorit, luni, în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, potrivit The Hollywood Reporter.

Pamela Anderson, 52 de ani, cunoscută pentru apariţia în serialul "Baywatch", iar Jon Peters, producător de film în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru producţii precum "Flashdance" şi "A Star Is Born", s-au întâlnit prima dată în urmă cu 30 de ani. S-au revăzut în ultimele luni şi au avut o relaţia discretă.

Citește și: Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Căsătoria este a cincea pentru fiecare.

Foştii soţi ai Pamelei Anderson sunt muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii adulţi, Kid Rock şi Rick Salomon, de două ori. Recent, ea a locuit la Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare la comedia "For Pete's Sake". A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.