Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La asta nu se aștepta nimeni. Ibrahimovic, antrenor la o mare echipă?

reuters
Zlatan Ibrahimovici

Fostul jucator al echipei PSG, suedezul Zlatan Ibrahimovic va ajunge alaturi de Jose Mourinho la Manchester United, dar nu doar ca jucator, ci ca asistent al portughezului, care nu l-ar mai vrea pe Ryan Giggs în staff-ul echipei, anunta Sportsbladet, potrivit Mediafax.

Zlatan Ibrahimovic s-a despartit de PSG, iar presa internationala a lansat tot felul de variante în încercarea de a afla viitoare echipa a suedezului. "Scenariul" cel mai frecvent uzitat, trecerea lui Zlatan la United, pare sa prinda tot mai mult contur pe zi ce trece.

Englezii scriu ca Ibrahimovic a ajuns la un acord cu gruparea de pe "Old Trafford" si i se va alatura lui Jose Mourinho. Jurnalistii suedezi de la Sportsbladet merg mai departe si vin cu o varianta inedita: Zlatan va veni la United, fara discutie, dar nu ca jucator, ci ca antrenor. Suedezii scriu ca Ibrahimovic va deveni secundul lui Mourinho la Manchester.

Ideea lansata de nordici nu pare chiar atât de fantasmagorica. Ibra a ajuns la 34 de ani, are deja o cariera impresionanta în spate, nu mai trebuie sa demonstreze nimic ca jucator si ar putea accepta un rol de "secund" sub comanda lui Mourinho pentru a face primii pasi în cariera de antrenor. De asemenea, presa engleza a scris ca Ryan Giggs nu este pe placul lui "The Special One", iar fostul star al "Diavolilor" va fi îndepartat de la club odata cu venirea portughezului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.