Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Cernăuți a fost inaugurat un centru românesc de cultură

hurmuzachi.com
cernauti
La Cernăuți a avut loc inaugurarea Centrului românesc de cultură, educație și spiritualitate „Luceafărul de dimineață” din cadrul Bisericii Adventiste Române. La acest eveniment au participat reprezentanți ai Bisericii Adventiste din România și Ucraina, membri ai comunității românești din nordul Bucovinei, jurnaliști. În Cernăuți funcționau până în prezent 9 biserici adventiste, în care enoriașii se rugau în limba ucraneană sau rusă.

De acum înainte adventiștii români din Cernăuți vor avea biserica lor, dar și un centru cultural, cu o sală de conferințe, bibliotecă și bucătărie, potrivit directorului  Centrului românesc de cultură, educație și spiritualitate „Luceafărul de dimineață”, Ion Cernușcă. Televiziunea online BucPress TV va difuza mâine, 2 iulie, în cadrul emisiunii „Accente cernăuțene” un reportaj  despre Centrul românesc de cultură, educație și spiritualitate „Luceafărul de dimineață”.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.