Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Cluj, vaccinul nu se transportă în cutii de pizza: În timp ce Guvernul nu face nimic, o asociație a donat mai multe lăzi frigorifice

independentonline.ro
pizza

ISU Cluj folosește cutii frigorifice în loc de cutii de pizza pentru a transporta vaccinul anti-Covid. Joi, o asociație a donat inspectoratului mai multe lăzi frigorifice pentru transportul medicamentelor.

ISU Cluj nu folosește cutii de pizza pentru transportul vaccinului anti-Covid. Are mai multe cutii frigorifice pe care le utilizează în timpul misiunilor din județ. Începând de joi, ISU a primit cadou de la o asociație 10 cutii noi, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

„Etapele următoare ale campaniei de vaccinare vor include un număr mai mare de persoane, drept pentru care și numărul dozelor ce urmează să fie distribuite va crește. Pentru a asigura un proces de distribuție mai rapid și mai sigur în centrele de vaccinare, Beard Brothers ne-au donat astăzi 10 cutii frigorifice transportabile, care vor suplimenta pe cele care le utilizăm deja. Transportul dozelor de vaccin de la centrul regional de distribuție către centrele de vaccinare operaționalizate în județul nostru se realizează de către echipaje ale ISU și MapN”, scrie pe pagina de Facebook a ISU Cluj.

În luna decembrie, distribuirea vaccinului în mai multe locuri din țară s-a făcut în cutii de pizza. Autoritățile au explicat că, în perioada sărbătorilor de iarnă, furnizorii de ambalaje nu au avut activitate și astfel au fost nevoite să improvizeze. Cutiile folosite nu influențează în vreun fel siguranța vaccinului, au precizat atunci autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.